Rubriky
Poly

Bílé stropní svítidlo Nice Lamps Toscana 6L – moderní design pro váš interiér


Bílé stropní svítidlo Nice Lamps Toscana 6L – moderní design pro váš interiér

Mezi hlavní přednosti svítidel od anglické značky Nice Lamps patří jak jejich moderní a nápaditý design, tak i pečlivé zpracování. Kombinace, díky které něco vydrží a jen tak se vám v interiéru neomrzí. A jedním z těchto svítidel je právě bílé stropní svítidlo Nice Lamps Toscana 6L.

Moderní design s kvalitním zpracováním

Bílé stropní svítidlo Nice Lamps Toscana 6L je ozdobou každého moderního interiéru. Své působení začíná hned na první pohled – svítidlo má nejen zajímavý tvar, ale i několik kruhových a oválných elementů, díky kterým se stane výrazným prvkem místnosti. A nejen to, s jeho bílou barvou dokáže být dostatečně decentní i do malých bytů.

Bílé stropní svítidlo Nice Lamps Toscana 6L je vysoké 39 cm aširoké35 cm. Obsahuje šest kulatých pozic, které jsou vybavené šroubovými závity E14 pro montáž šroubovacích žárovek. Díkymezi pozicemi jsou umístěny kovové kružnice, díky kterým svítidlo získává na svém nápadném vzhledu.

Na své si přijdou i ti, kteří usilují o nejefektivnější osvětlení místnosti. Je možné si koupit LED šroubovky nebo nízkovolákové žárovky, které jsou mnohem úspornější, co se týče spotřeby energie.

Jak bílé stropní svítidlo stylizovat

Je to jednoduché, stačí si podle něj sestavit formulíř nápadů. Když máte bílé stropní svítidlo Nice Lamps Toscana 6L, je důležité si zvolit podle něho kvalitní nábytek, který dokáže vyniknout v jeho společnosti. Například křeslo s podobnými kruhovými kartáči, nebo lavice s tím výrazným, kruhovým dekorem.

Doporučuji také přiřadit k bílému stropnímu světlu také různé doplňky v podobných stylech. Třeba stolní lampičky a až po dekorační mušle, květiny nebo zrcadla. Začíná se tak tvořit zajímavý a zároveň pohodlný interiér.

Svítidlo je dostupné na Brega.cz za cenu 2 490 Kč s DPH. Svému domovu tak můžete přidat na originalitě a vkusu.

bílé stropní svítidlo Nice Lamps Toscana 6L

Je bílé stropní svítidlo Nice Lamps Toscana 6L tou správnou volbou pro váš interiér? Určitě ano. Nejen že září svojí propracovaností, ale je také vhodnou variantou k vyzdobení jakéhokoli bytu. Díky možnosti zakoupit LED šroubovky nebo nízkovolákové žárovky lze také ušetřit na spotřebě energie.